31 December 2005

Nice photos...

http://davidjohns.blogspot.com/

Bu arkadasin blogunu dolasirken gordum. Guzel fotograflari var. Kendi cektigi fotograflarin uzerinde Corel isimli bir programla oynuyor, kartpostal gibi goruntuler cikmis ortaya:)

4 Comments:

Blogger :..: said...

çok güzel tanımlamışsın, bazı fotoğraflarla öyle güzel oynamış ki sonuç kartpostalı aratmıyor. bir kaç tanesini hemen bilgisayara kaydedeceğim özellikle de kış fotoğraflarını;-)

bu arada görüyorum ki blogun görünümüyle ilgili uğraşlar söz konusu, kolay gelsin diyorum;-) hazır tema siteleri de mevcut onlardan da faynalanabilirsin diyerekten acizane fikrimi belirteyim:-)

bu arada benim günlükten izlediğin filmleri neden bir de sen anlatmıyorsun?başka bloglarda, farklı bakış açılarıyla okumaktan zevk duyarım;-)

1/01/2006 02:12:00 pm  
Blogger tahin said...

Tesekkur ederim:)

Su aralar kendi kendime ugrasmayi sevdigim icin (tamam kabul ediyorum, esim de cok yardim ediyor:P) blog temalarini hazir almiyorum:)Ama yakinda hazira da konabilirim tabii belli olmaz:)

Bugun de My Little Bride'i izledim:) Aslinda anlatmak istedim filmleri ama ayni filmi, kizdan kopya cekmis gibi bir de ben anlatmayayim, adim ozentiye cikmis olmasin demistim:) Peki madem cok israr geliyor;)

Cokkk yakindaa;)

1/01/2006 11:29:00 pm  
Blogger ladybird said...

La panse,sen sen ol sakin tahin'den romantik bir film yorumu isteme:)
bak sonra dediydi dersin kih kih kih

1/02/2006 12:42:00 am  
Blogger :..: said...

my little bride çok şeker bir filmdi, umarım onu da beğenmişsindir. o kızın evindeki kendi kendine evi süpüren şeyden ben de istiyorum, oyuncak gibi şey nelere kâdir:) ayrıca "özenti" falan duymamış olayım, tamam?:)

ladybird,

bakayım bir hele:)

1/02/2006 02:57:00 pm  

Post a Comment

<< Home